SIJAČICA CS6000S Prikaži uvećano

SIJAČICA CS6000S

90002

Novi proizvod

SIJAČICA CS6000S

Više detalja

Nestalo u zalihama

449.00 km s PDV-om

Prije

Isporuka: 3 do 6 tjedana

Dostupan način plaćanja
Dostupan način plaćanja

Dodaj u listu želja

Podaci

Vrsta maziva Multifak EP-0

Više informacija

Rasipači 

Centrifugalni rasipči mogu se brzo i jednostavno proširiti na sve, od pijeska i šljunka za sjeme i gnojivo preko za manje ili veće površine. Vi kontrolirate dozu otvaranjem ili zatvaranjem gore dugmeta za doziranje. S tipičnim kontejnerom od 25 do 60 litara, možete npr. brzo prsuti gnojiva na cijeli travnjak ili soli po ulici i pločnicima kad se zalede.

sol rasipač - posipač

Soli posipač je neophodan ako imate veće površine koje je potrebno da budu bez snijega i leda tijekom zime. Sol rasipač može biti spreman u garaži. Onda je samo da napunite soli u spremnik i prošetaei sa soli rasipač ujutro. Sol posipač je super za korištenje uz lopatu za snijeg, snijeg puhala ili čistač . Nakon brisanja najgori snijeg s lopatom za snijeg, snijeg puhala ili čistačem, možete imati koristi od korištenja soli rasipača dobiti posljednji snijeg rastopiti na terenu.

šljunčani rasipač

Centrifugalni rasipač je savršen kao pijesak rasipač , kada postoji toliko snijega da nije moguće jočistiti prilaz i pločnik. Šljunak je stvarno dobar protiv snijega i leda i uspješno onemogućava klizanje na ledu. Uz pješčani rasipač možete brzo posipati šljunk na većem području, te osigurati da nitko ne padne.

stajski gnoj

Travnjak je često potrebna Gnojiva nekoliko puta godišnje. To može biti vrlo teško napraviti čak i doziranje iz ruke, što znači da če trava posuta gnojem biti neujednačena. Dakle, gnojivo rasipač sjajan način kako bi se osiguralo da je gnojivo ravnomjerno raspoređeno preko travnjaka i travnjaka tako neće dobiti previše ili premalo gnojiva. Imate li stvarno veliki travnjak, čak možete dobiti rasipač gnojiva koje se može montirati na vrtne traktore, tako da možete brzo i efikasno zagnojiti velike površine.

Posipača za travnjak traktor

Texas centrifugalni posipač dostupan je u modelima koji se mogu priključiti na vrtne traktore . Nakon što je sol rasipač priključi na vrtni traktor može biti vrlo korisno ako već imate vrtne traktore i imaju velike površine na koje se širiti sol ili pijesak u zimskim mjesecima. Centrifugalni Vrtni traktor je savršen za duge prilaze, parkirališta, škole, iz raznih razloga. Poželjan je za platoe ispred hotela, bolnica, skola, benzinskih pumpi ili za gnojivo gdje ima više zelenih površina.

Slika Texas hvataljkama

PITANJA

Slika Texas posipača s kiše

Koja vrsta šljunka mogu koristiti s pijeskom rasipač?

Možete koristiti bilo koju vrstu šljunka i pijeska u pješčanom špahtlom. Šljunak treba biti suh na pijesku rasipač može baciti šljunka iz što je učinkovitije moguće. Ako je šljunčana postaje vlažan razredi ga i spreader'll se guraju baciti šljunak van.

Ne bi smjelo biti velike stijene ili slično koji mogu zaustaviti tok. Stoga Uključuje sito, koje sita šljunak kada ga sipati u lijevak posipača.

Nadalje prodao nekoliko Texas hvataljkama s kiše. To znači da možete voziti s posipača, iako dolazi kiša.

Trebam li isprazniti rasipač nakon uporabe?

Ako ste odradili sa šljunkom ili soli dobro je ostaviti prazan rasipač nakon uporabe. Ako ostavite masinu sa šljunkom ili soli u lijevku, mašina postaje vlažna a samim tim podložna bržem starenju.

Trebam li očistiti posipač soli nakon uporabe?

Da, nakon što ste koristili sol rasipač, treb ali dugujete s vodom. Sol može poticati sol rasipač na hrđu, što skraćuje život posipača-a.

Koliko daleko baca rasipač?

Teško je reći koliko je daleko posipač baca npr šljunak, soli ili gnojiva. To ovisi koliko brzo vozite s raspršivačem. Što brže trčanje, brže šljunak, soli ili gnojiva izbacuje. Štelovanjem se može namjestiti da više razbacivanje šljunka.

Mogu li podesiti rasipač za baciti se?

Neki su modeli opremljeni deflektorskærme, što znači da možete kontrolirati koliko iu kojem smjeru želite širiti. To je pametna, na primjer, ako je potrebno širiti šljunka na uskom putu ili oploditi uz rub travnjaka.

Recenzije

Napiši osvrt

SIJAČICA CS6000S

SIJAČICA CS6000S

SIJAČICA CS6000S

Preuzimanje