MOTOKULTIVATOR 750D PRO TRAC Prikaži uvećano

MOTOKULTIVATOR 750D PRO TRAC uključena kutija sa frezačima

10018

Novi proizvod

Jako dobra freza. Dizel mašina.

Više detalja

1 Artikl

Ima u zalihama

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

3,976.83 km s PDV-om

125 kg
Isporuka: 1 do 3 dana

Dostupan način plaćanja
Dostupan način plaćanja

Dodaj u listu želja

Više informacija

Opis proizvoda Pro Trac 750D uklj. rezač


Texas Pro Trac 750D je diesel verzija snažnog univerzalnog traktora serije "Pro Trac" i pokreće ga 211cc dizelski motor visokih performansi (TD420). 

Pro Trac je dizajniran za težak i zahtjevan posao, i može biti opremljen sa mnogo različitih alata. 

Primarni alat ovog proizvoda se sastoji od sanduka rezača, ali može da ima i različite priključke za razne upotreba. Dodatni alati razvijaju se posebice kao za uklanjanju snijega, košenje travnjaka, itd.

Texas Pro Trac serija je posebno dizajniran za profesionalne korisnike kao što su uređivanje dvorišta, usluge kućne njege zemljišta, zajednička upotreba npr. stambenih udruga u kojoj su dodaci za kopanje i čistoću relevantan za njihov svakodnevni rad. Drugi relevantni korisnici su u poljoprivrednim, sportskih poljoprivrednika, veća svojstva i obično zahtjevniji korisnici koji postavljaju velike zahtjeve na pouzdanost, duži rad i jednostavnost korištenja. 

Pro Trac mjenjača 
Pro trac ima čvrste aluminijske mjenjače sa mjenjačem koji osigurava maksimalnu i najsigurniju prijenos snage s motora na alate noževe u sanduku. Oprema je izravno povezan s mjenjačem putem brzog priključka koji ne zahtijeva upotrebu alata. Postoji mogućnost, mijenjanja alata u tren oka! 

Pro Trac 750 radi s jednom naprijed brzinom i jedanom za vožnju unatrag. To daje jednostavan rad, koji se može koristiti za većinu dodatnih vrsta priključaka. 
Oprema poluge su dizajnirani tako pametano da je stroj aktiviranjem nazad brzina automatski usporava i na taj način osigurava korisniku lahko i sigurno upravljanje. 

Reverzibilni kolo 
Upravljač je reverzibilan 180 stupnjeva i mora biti obrnuto ovisno o tome koji se dodatak koristi kao osnovni alat. Pridružena poluge brzine dizajnirani su tako pametni da oni ne mogu biti uklonjene jednostavno kliknuli u tom procesu. To ga čini još brže i sigurnije za promjenu stupnja prijenosa. 
Vidi sliku ) 

Diferencijal 
mjenjač na sve Texas Pro Trac strojeve s diferencijalom lakšeg upravljanja i manevriranja. Diferencijalni se može zaključati, što znači da oba kotača vuku isto, neovisno o podlozi. To je prednost na skliskim površinama (na primjer na snijeg, led ili vrlo mekom tlu), gdje to može biti teško prenijeti silu od kotače na tlo. Zaključavanje diferencijala uključuje se jednostavno putem ručice na upravljaču. 

Ergonomski upravljački sklop 
Mašina je konstruirana za mnogo sati rada. Visina se može lako prilagoditi putem ručice koja se nalazi na upravljaču. Svi operativni kontrole su lako dostupni i izrađeni od otpornih materijala. 

Snažna diesel 
Pro Trac 750D koristi snažan i pouzdan Power Line TD420 dizelski motor sa 211cc. Dizelski motori imaju visoke performanse i vučnu silu i TD420 daje dovoljno snage za sve vrste opreme. Motor ima iznimno veliku fleksibilnost i idealan je u zimskim uvjetima kada se radi s velikim grnama.

Recenzije

Napiši osvrt

MOTOKULTIVATOR 750D PRO TRAC uključena kutija sa frezačima

MOTOKULTIVATOR 750D PRO TRAC uključena kutija sa frezačima

Jako dobra freza. Dizel mašina.

Pribor