Partneri

Sve one koji na bilo koji način sarađuju sa nama na prodaji Texas priozvoda smatramo našim partnerima. Ako sa nama želite saradnju vjerujte da ćemo Vas ozbiljno shvatiti i svaki vaš prijedlog ozbiljno razmotrit. Slobodno nas kontaktirajte i predložite načine saradnje da uspostavimo saradnju.

Poželjni partneri

Poželjnim partnerima smatramo one partnere koji su voljni da Texas proizvode prodaju na odredjenom području a to je najvjerovatnije njihovo mjesto življenja i njihova okolin. Ovi partneri su isto tako nama potrebni kako bismo pokrili područje prodaje ili servisa.

Posebne povoljnisti

Čim vas registrujemo kao partnere odmah stječete razne povoljnisti. Prvo imate pristup drugim informacijama koje se odnose na naše partnere a najvažnije su informacije o svim proizvodima i svim cijenama, načinu i vremenu nabavke po narudžbi, rabat, planirane akcije kao i druge povoljnosti.

Potrebno je da nam putem e-maila pošaljete kratak opis vaših mogućnosti saradnje i što imamo više informacija to ćemo više obratiti pažnju na vas pa samim tim imate i veće šanse za saradnju tj. da postanete naši partneri.

Prijavite se čim prije da biste stekli izvjesnu prednost nad potencijalnom konkurencijom. Ako imate sličnu prodavnicu ili trgovinu onda su mogućnosti vrlo velike.

Texas proizvodi

Mi nudimo Texas proizvode originalne marke i to nove i polovne.

Novi proizvodi

Dolaze direktno iz Texas-ovih proizvodnih hala u Danskoj. Cijene novih proizvoda su date na ovim web stranicama i vrlo lahko ćete ih naći. Ove cijene su izračunate tako da smo prihvatili minimalnu cijenu proizvoda koji pokrivaju osnovne troškove. Tako formirane cijene su niže nego u Danskoj ili bilo gdje u Evropi. Cijene su konkurentne i u odnosu na druge marke jer za kvalitetu koju platite sigurno nemožete dobiti bolje proizvode. Novi proizvodi imaju garanciju godinu dana i potrebno je da samo sačuvate račun prodaje i vaša garancija će vrijediti do isteka godinu dana. Bez obzira na garanciju mi ćemo organizovati Texas-ov servis u BiH koji će Vama uvjek biti na raspolaganju. Texas ima poseban razvojni tim u Danskim koji uvijek ima sve povratne informacije o svim svojim proizvodima i skoro da i nije potreban servis pa je servisna služba ujedinjena sa razvojnom službom i sve zadatke uspješno rješavaju.

Polovni proizvodi

To su takođe novi proizvodi samo što su ih kupci vratili iz najrazličitijih razloga. Najčešći razlozi povratka su neumjeće korišćenja tih mašina-strojeva.Ti proizvodi su pregledani od strane stručnih radnika i ponovo ponuđeni na prodaju. Oni su ustvari malo ili skoro nikako korišteni (apsolutno sigurno ne više od 30 dana jer u evropi sve proizvode ovoga tipa možete vratiti u prodavnici gdje ste ih i kupili). Polovni proizvodi se prodaju sa garnacijom od jedne sedmice dana uz demostraciju ispravnosti na licu mjesta i po povoljnoj cijene dok novi proizvodi imaju garanciju godinu dana. Veliko je interesovanje za polovnim proizvodima ali je njihov broj ograničen a ponekad ih i nema na zalihama zbog čega nemožemo garantovati da će uvijek biti ovih proizvoda. U našoj Texas ponudi biće i proizvoda koji se trenutno nemogu dobiti jer ih nema na skladištu-lageru nema ih u zalihi. Ako postoji interesovanje za takve proizvode koji se mogu naći u poudi na internetu a nema ih trenutno u prodaji slobodno nam se obratite pa ćemo se dogovoriti o nabavci. (Nismo još uvjek tačno definisali ovaj oblik prodaje ali predpostavljam da će ta nabavka biti najjeftinija moguća s tim da će se morati uplatiti avans bar 50% pri naručivanju robe).

Treba nam

U skoro svakom gradu u BiH bi nam trebao neko ko će prodavati Texas-ove mašine i pokrivati prodaju putem interneta. To znači ako bude interesanata sa nekog područja koji kupuju robu preko interneta mi samo prosljeđujemo te informacije lokalnom distributeru i on vrši prodaju kao da je on sam našao kupca i sam prodao robu (znači ostvaruje svoju zaradu kao da mi i nismo posredovali u prodaji). Ovakvim načinom prodaje može se baviti o oni koji nemaju svoju trgovinu u naše ime prodaju i ostvaruju zaradu po ugovoru. Jedino od njih se traži da drže tj kupe lager od nekoliko mašina (bar po jedan uzork svake mašine). Ovako bez velikih ulaganja pokrećete biznis koji možete razvijati koliko hoćete i dokle hoćete. Vejrujte da je trošak registracije i dobijanja svih dokumenata vrlo veliki  a put vrlo mukotrpan i dug. Isto tako troškovi iznajmljivanja prodajnog prostora, struja, voda, troškovi skladišta, cijena trgovaca-prodavča, obezbjeđenje, alarmni uređaji, knjigovodstvo, tehnika za opskrbljivanja svega i još ne mogu ni nabrojati sve ostalo, puno košta. Nemamo ništa protiv da sarađujemo i sa velikim firmama čak štaviše bili bi ponosni što možemo sa njima saradjivati. Način saradnje možete i sami predložiti i budite sigurni da ćemo mi svaki vaš zahtjev ili prijedlog ozbiljno uzeti u razmatranje.

Vrijeme da nam se javite za saradnju.

Hitno!