Poštovani kupci naših proizvoda!

Želimo ostvariti dobru saradnju sa Vama na obostrano zadovoljstvo te zbog toga ovdje ćemo napraviti stranice takve da uvijek možete ostvariti direktnu saradnju sa najodgovornijima u firmi Texas. To će biti vrlo jednostavno i transparentno to jest i svi drugi posjetitelji će moći vidjeti vaše komentare, pritužbe, pohvale tako da novi posjetitelji mogu to pročitati i u svakom trenutku imati informacije ne samo o proizvodima već i o sardanji sa kupcima kao naprimjer dali je bilo bilo kakvih primjedbi pri kupovini, dali je servis urađen na vrijeme, dali je neki naš proizvod dobar ili loš i još puno toga. Ustvari sve što želite da uprava, ili drugi kupci  znaju o nama i našim proizvodima.

Vjerujte nam da svi komentari idu na uvid i timu za merketing Texas firme u Danskoj. Po osnovu dobre saradnje sa korisnicima i potencijalnim kupcima mi smo i postali certificirani biznis partner danske firme Texas. Mi radimo po Evropskim standardima i to po najvišim kriterijumima i pod stalnim smo nadzorom naše matične firme čiji smo predstavnici u Bosni i Hercegovini pa i na Balkanu (jer nismo ograničeni ničim). Zbog toga je za nas zakon zadovoljstvo kupaca kupljenom robom i uslugom koju pružamo.

Svjesni smo da niko ne voli duge tekstove za čitanje te zbog toga Vas nećemo više maltretirati tekstom već Vas pozivamo da komentarišete, hvalite, kudite a što je nama veoma važno da predlažete nešto što mislita da je bolje. Ovim pomažete i sebi i nama i mi ćemo vam stvarno biti zahvalni na bilo kakvoj sugestiji bez obzira dali ste kupci ili ne naših proizvoda.

Texas proizvodi

Mi nudimo Texas proizvode originalne marke i to nove i polovne. Novi proizvodi dolaze direktno iz Texas-ove fabrike u Danskoj. A polovni proizvodi su proizvodi koji su vraćeni od kupaca iz najrazličitijih razloga. Ti proizvodi su pregledani od strane stručnih radnika i ponovo ponuđeni na prodaju. Oni su ustvari malo ili skoro nikako korišteni (sigurno ne više od 30 dana). Polovni proizvodi se prodaju uz demostraciju ispravnosti na licu mjesta sa sedam dana garancije i po dosta povoljnijoj cijene od novog proizvoda. Novi proizvodi imaju garanciju godinu dana. Veliko je interesovanje za polovnim proizvodima ali je njihov broj ograničen. U našoj, Texas ponudi, biće i proizvoda koji se trenutno nemogu dobiti jer ih nema na skladištu -lageru. Ako postoji interesovanje za takve proizvode koji se mogu naći u poudi na internetu slobodno nam se obratite pa ćemo se dogovoriti o nabavci. (Nismo još uvjek tačno definisali ovaj oblik prodaje ali predpostavljam da će ta nabavka biti najjeftinija moguća s tim da će se morati uplatiti avans bar 30% pri naručivanju robe).

Novi proizvodi

Dolaze direktno iz Texas-ovih proizvodnih hala u Danskoj. Cijene novih proizvoda su date na ovim web stranicama i vrlo lahko ćete ih naći. Ove cijene su izračunate tako da smo prihvatili cijenu proizvoda koji pokrivaju osnovne troškove i monimalnu zaradu. Tako formirane cijene su niže nego u Danskoj ili bilo gdje u Evropi. Cijene su konkurentne i u odnosu na druge marke jer za kvalitetu koju platite sigurno nemožete dobiti bolje proizvode. Novi proizvodi imaju garanciju godinu dana i potrebno je da samo sačuvate račun prodaje i vaša garancija će vrijediti do isteka godinu dana. Mi ćemo organizovati Texas-ove servise u BiH koji će Vama uvjek biti na raspolaganju.

Polovni proizvodi

To su takođe novi proizvodi samo što su ih kupci vratili iz najrazličitijih razloga. Najčešći razlozi povratka su neumjeće korišćenja tih mašina-strojeva. Ti proizvodi su pregledani od strane stručnih radnika i ponovo ponuđeni na prodaju. Oni su ustvari malo ili skoro nikako korišteni (sigurno ne više od 30 dana jer u evropi sve proizvode ovoga tipa možete vratiti u prodavnici gdje ste ih i kupili u tom periodu). Polovni proizvodi se prodaju bez garancije (7 dana garancija) uz demostraciju ispravnosti na licu mjesta i po dosta povoljnijoj cijeni od novog proizvoda. Novi proizvodi imaju garanciju godinu dana. Veliko je interesovanje za polovnim proizvodima ali je njihov broj ograničen a ponekad ih i nema na zalihama zbog čega nemožemo garantovati da će uvijek biti ovih proizvoda. U našoj Texas ponudi biće i proizvoda koji se trenutno nemogu dobiti jer ih kod nas nema na skladištu-lageru nema ih u zalihi. Ako postoji interesovanje za takve proizvode koji se mogu naći u poudi na internetu a nema ih kod nas trenutno u prodaji slobodno nam se obratite pa ćemo se dogovoriti za nabavku istih. (Nismo još uvjek tačno definisali ovaj oblik prodaje ali predpostavljam da će ta nabavka biti najjeftinija moguća s tim da će se morati uplatiti avans bar 50% pri naručivanju robe).

Texas saradnja

Saradnja sa Teksas firmom traje već nekolike godine i steklo se uzajmno povjerenje i drgui preduslovi da se otvori prestavništvo i BiH. U prilogu ugovor o saradnji kao certificirani partner Danske Texas firme.