O nama

DRAGI TEXAS POSJETITELJI!

Dobro došli na naše web stranice TEXAS mašine i alati za obradu zemljišta (njiva, vrtova, bašči, voćnjaka, povrtnjaka, vinograda itd.). Ova web stranica predstavlja široku paletu proizvoda dizajniran za upotrebu u proljeće, ljeto, jesen ili zimu. Dobro ste došli na naše web stranice bez obzira da li ste zainteresovani za Texas proizvode zato što ste trgovac ili ako ste jedan od naših brojnih privatnih ili profesionalnih korisnika Texas proizvoda.Ovdje uvijek možete naći nešto interesantno što će vas interesovati tijekom cijele godine.

Texas d.o.o Vrapčići bb 88000 Mostar

Na ovim stranicama, u našim prodajnim prostorima a i kod naših partnera organizovali smo prodaju proizvoda čuvene Danske firme Texas A/S. Saradnja sa upravljačkom strukturom ove firme urodila je konačnim rezultatom i našom firmom koja je ustvari predstavnik Danske firme Texas. 
Danska firma Texas je osnovana 1960. i tokom godina je uspješno razvila ove alatke za obrađivanje zemlje, uređivanje travnjaka, i sređivanje avlija, oranje njiva, uređivanje voćnjaka rezanje drveta itd. Vremenom su se razvili i drugi proizvodi za potrebe u kući ili okolo kuće: čišćenje snijega, cjepanje drva, ili slično. Uvjek se vodilo izuzetno puno računa o kvaliteti proizvoda što je dovelo do veoma malog broja reklamacija i malo posla za naše servise. Naravno da su ove činjenice bile privlačne za nas pa smo našu saradnju krunisali otvaranjem firme Texas d.o.o u BiH koja je jednostavnije rečeno prestavnica Danske firme Texas kod nas. Firma Texas ima saradnju sa velikim firmama jakih marki u ovoj oblasti proizvodnje te zbog istog trguje i njihovim proizvodima. Obećavamo da ćemo biti vrlo uspješni i da ćemo zadovoljiti  BiH tržište a na veliku radost naših potrošača.

Ukoliko želite da nam se obratite rado ćemo razmotriti svaki vaš prijedlog.