Pravila i uvjeti

Cijene 

Cijene navedene na web stranici su onakve kakve su i u našoj prodavnici. Postoji mogućnost da je greškom napisana cijena koja ne odgovara pravoj vrijednosti što nam daje za pravo ispravku i ne priznavanje takve narudžbe. U slučaju izvršene uplate kupcu ćemo ponuditi kompenzaciju ili vraćanje novca. Isto se može desiti i sa zalihama tako da i u ovom slučaju prihvatate da možemo kompenzirati robu ili vratiti novac. Iskreno se nadamo i obećavamo da ćemo se maksimalno truditi da ne dođe do ovakvih situacija.

Košarica

Poslije izbora proizvoda koje želit kupiti i koje ste stavili u košaricu možete pristupiti narudžbi i plačanju

Plaćanje i narudžba

Kad ste u košericu spremili proizvode koje ste izabrali možete pristupiti kupovini prateći upute košarice. Na kraju imate opciju i mogućnost plaćanja kako slijedi:

 • Gotovinsko plaćanje

  Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe i prihvatate obavezu da ćete platiti 40 km u slučaju da iz nekog samo vama znanog razloga ne želite prihvatiti naručenu robu (predomislili ste se)

 • Virman/uplata na žiro-račun

  Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobićete podatke na koji račun treba da izvršite plaćanje. Takođe, nas možete pozvati i zatražiti da vam pošaljemo predračun.

 • Karticama jednokratno

  Plaćanje MasterCard, Maestro i Visa karticama bilo koje banke. Nakon potvrde narudžbe, možete izvršiti plaćanje.

 • Karticama do 12 rata

  Unicredit banka: Visa Classic sa odgodom plaćanja, MasterCard Revolving, Visa revolving i Zlatna Visa

  Hypo Alpe Adria banka: Hypo MasterCard i Visa Classic

 • Karticama do 36 rata

  Sparkasse bank: MasterCard Shop&Fun kartica

  BBI banka: Visa kupovna kartica

  Sberbank BH: Kartica na rate – Cash Card

  Raiffeisen bank: VISA Magic Card

  Nakon potvrde narudžbe, možete izvršiti uplatu.

Dostava robe

Čim imadanemo na uvidu potvrdu o plaćenoj robi mi istu šaljemo brzom poštom bilo gdje u Bosni i Hercegovini. Robu takođe možete pogledati ili preuzeti u našem prodajnom objektu u Kočine bb 8800 Mostar ili kod naših partnera čije adrese možete naći ispod.

Povrat robe

Povrat robe je moguć u roku od 7 dana od dana kupovine. Ako robu želite vratiti neotpakovanu, nekorišćenu u originalnom pakovanju imaćete 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavču! 

Garancija za proizvode

Za naše proizvode dajemo garanciju godinu dana. U slučaju potrebe servisne intervencije za sada smo u fazi razvoja mreže servisa po čitavoj BiH ali do tada jedini zvanični servis je Kočine bb 88000 Mostar i na vama je obaveza da dostavite proizvod u servis (snosite troškove prevoza). Molimo vas da se pridržavate uputstva za rkovanje i održavanje mašine i nadamo se da ćete uspješno i sa mnogo zadovoljstva koristiti naše priozvode.